logoISGKR2

 

        ІНСТИТУТ  СІЛЬСЬКОГО ГОСПОДАРСТВА КАРПАТСЬКОГО РЕГІОНУ 

            НАЦІОНАЛЬНОЇ АКАДЕМІЇ АГРАРНИХ НАУК УКРАЇНИ      

               Новини-RSS                                                                                                                                                    Офіційний вебсайт 

meta       Youtube  

В Україні збільшуються потужності для зберігання зернових культур

Станом на 1 січня 2019 року потужності одночасного зберігання зернових, зернобобових та олійних культур в Україні зросли на 7,3%. Про це повідомляє інформаційний ресурс agro-business.com.ua із посиланням на Державну службу статистики України.
На початку поточного року потужності одночасного зберігання зернових, зернобобових та олійних культур в Україні становили 78,3 млн тонн, що на 7,3% більше, ніж на початок 2018 року. З них 45,4 млн тонн (на 13,5% більше) належали сільськогосподарським підприємствам, що безпосередньо вирощують ці культури, та 32,9 млн тонн  – підприємствам, що переробляють та зберігають зернові, зернобобові та олійні культури.
Відзначимо, що протягом останніх років держава здійснює важливі кроки для розвитку інфраструктури аграрного ринку і стимулювання реалізації інвестиційних проектів в сільській місцевості.

 

{jcomments off}

PrevNext
Інститут сільського господарства Карпатського регіону
Націона́льної акаде́мії агра́рних нау́к України
 вул. Грушевського, 5, с. Оброшине Львівського р-ну Львівської обл., 81115, Україна.
 Тел. +38(032) 239-61-70   Факс +38 (032) 227-97-33   E-mail:  Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.