logoISGKR2

 

        ІНСТИТУТ  СІЛЬСЬКОГО ГОСПОДАРСТВА КАРПАТСЬКОГО РЕГІОНУ 

            НАЦІОНАЛЬНОЇ АКАДЕМІЇ АГРАРНИХ НАУК УКРАЇНИ      

          341106 rss icon     Новини-RSS                                                                                                                                                    Офіційний вебсайт 

meta       Youtube  

РЕКОМЕНДАЦІЇ З ОСОБЛИВОСТЕЙ ТЕХНОЛОГІЇ ВИРОЩУВАННЯ ОЗИМИХ ЗЕРНОВИХ ПІД УРОЖАЙ 2020 РОКУ

recomendacii

  
 
 
УДК 633.1:631.526:631.5УДК 633.1:631.526:631.5
Особливості технологій вирощування озимих зернових культур під урожай 2020 року (осінній комплекс робіт): рекомендації. – Оброшино : [Б. в.], 2019. – 44 с.
У рекомендаціях відображено елементи осіннього комплексу як вагомі складові осінньо-польових робіт під урожай 2020 року.
Рекомендації підготували:
Стасів О.Ф., в.о. директора Інституту сільського господарсства Карпатського регіону НААН, канд. екон. наук,
Седіло Г. М., академік НААН, доктор с.-г. наук, професор;
Коник Г. С., перший заступник директора інституту, д.с.-г.н.;
Шувар А. М., Качмар О. Й., Рудавська Н. М., Біловус Г.Я., Яцух К. І., Пйонтик Ю. Л., к.с.-г.н.;
Беген Л. Л., Дорота Г. М., Тимків М. Ю., Ващишин О. А., Пристацька О. Н.наукові співробітники Інституту СГКР НААН;
Гончаренко Л. В., в.о. директора департаменту АПР ЛОДА;
Вус І. Т., начальник управління департаменту АПР ЛОДА;
Кузько В. Г., к.с.-г.н., директор Львівського ОДЦ експертизи сортів рослин.
 
Рекомендації з особливостей технологій вирощування озимих зернових культур під урожай 2020 року видаються за рішенням вченої ради Інституту сільського господарства Карпатського регіону НААН (протокол № 7 від 23 серпня 2019 р.).
 
© Інститут сільського господарстваКарпатського регіону НААН, 2019
 

 

PrevNext
Інститут сільського господарства Карпатського регіону
Націона́льної акаде́мії агра́рних нау́к України
 вул. Грушевського, 5, с. Оброшине Львівського р-ну Львівської обл., 81115, Україна.
 Тел. +38(032) 239-61-70   Факс +38 (032) 227-97-33   E-mail:  Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.