logoISGKR2

 

        ІНСТИТУТ  СІЛЬСЬКОГО ГОСПОДАРСТВА КАРПАТСЬКОГО РЕГІОНУ 

            НАЦІОНАЛЬНОЇ АКАДЕМІЇ АГРАРНИХ НАУК УКРАЇНИ      

               Новини-RSS                                                                                                                                                    Офіційний вебсайт 

meta       Youtube  

В Україні динамічно зростає заробітна плата в харчовій промисловості та сільському господарстві

За підсумками 2018 року середньомісячна заробітна плата у сільському господарстві склала 7 166 грн (у розрахунку на одного штатного працівника), що на 24,4% більше ніж за аналогічний період минулого року. Про це повідомляє прес-служба Мінагрополітики.
Позитивну динаміку зростання  заробітної плати продемонстрували також у харчовій промисловості. Так, середня заробітна плата у 2018 році склала 8 338 грн, що на 23,4% більше ніж за відповідний період 2017 року.
Відзначимо, що державна політика в Україні протягом останніх років орієнтується на підвищення соціальних стандартів життя і добробуту населення, зокрема шляхом створення системи стимулів для бізнесу в галузях національного господарства в яких відбувається підвищення заробітної плати працівників.
{jcomments off}
PrevNext
Інститут сільського господарства Карпатського регіону
Націона́льної акаде́мії агра́рних нау́к України
 вул. Грушевського, 5, с. Оброшине Львівського р-ну Львівської обл., 81115, Україна.
 Тел. +38(032) 239-61-70   Факс +38 (032) 227-97-33   E-mail:  Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.