ІНСТИТУТ СІЛЬСЬКОГО ГОСПОДАРСТВА КАРПАТСЬКОГО РЕГІОНУ
Протягом перших семи місяців 2018 року виробництво частин тушок курей, курчат
заморожених в Україні зросло до 138,2 тис. тонн, що в 2,1 раза більше, ніж за аналогічний
період минулого року. Про це повідомляє Державна служба статистики України.
В липні 2018 року вироблено майже 20 тис. тонн частин тушок курей, курчат
заморожених, що в 2,4 раза більше, ніж у липні минулого року.
Зазначена продукція користується високим попитом на внутрішньому та
зовнішньому ринках, що стимулює інвестиції в розширення виробництва. Відзначимо, що
завдяки правильній державній політиці підтримки розвитку галузевої спеціалізації обсяги
виробництва і поставок продукції птахівництва на зарубіжні ринки динамічно
збільшується.
{jcomments off}