logoISGKR

Інститут сільського господарства Карпатського регіону

Національної академії аграрних наук України

Новини-RSS                                                                                                                                                    Офіційний веб-сайт

Інститут сільського господарства

Карпатського регіону НААН

є  головною науково-дослідною установою у Карпатському регіоні з вирішення актуальних питань теорії і практики галузей землеробства, рослинництва, кормовиробництва, тваринництва, наукового вирішення проблем механізації, електрифікації, автоматизації сільськогосподарського виробництва, впровадження у виробництво досягнень науки, техніки, вітчизняного та зарубіжного досвіду сільськогосподарським установам, підприємствам, кооперативам, фермерам, та наукового забезпечення розробки і реалізації зональних та регіональних програм інноваційного розвитку АПК.

У неділю, 27 травня 2018 р., у м. Львові наукові співробітники інституту взяли участь в Урочистій ході з відзначення Свята Героїв.

День Героїв – це день пам'яті всіх українців, що присвятили своє життя боротьбі за свободу та незалежність України, свято величі духу українських вояків – борців за волю України та символ незборимості української нації.

Наукові праці

t vivcharstvo

Монографії

recultuvaciyaї

Інститут сільського господарства Карпатського регіону
Націона́льної акаде́мії агра́рних нау́к України
 вул. Грушевського, 5, с. Оброшине Пустомитівського р-ну Львівської обл., 81115, Україна.

Для користувачів

Увійдіть або зареєструйтеся