Опубліковано у Лабораторія виробництва молока і яловичини
Послуги та пропозиції:
- рекомендації щодо поліпшення ведення галузі з врахуванням оцінки типу конституції молочних, комбінованих і м’ясних порід ВРХ;
- рекомендації з організації первинної переробки і зберігання молока у місцях безпосереднього виробництва та шляхів поліпшення його якості у господарствах різних організаційно-правових форм.
{jcomments off}
Опубліковано у Лабораторія виробництва молока і яловичини
Полуліх Михайло Іванович
Завідувач лабораторії, кандидат сільськогосподарських наук, старший науковий співробітник
Моб. тел. +38-067-951-27-03
Е-mail: Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.
Опубліковано у Лабораторія виробництва молока і яловичини
Федак Василь Дмитрович - кандидат сільськогосподарських наук, провідний науковий співробітник;
Ільницька Галина Василівна - науковий співробітник;
Чорна Оксана Іванівна - фахівець;
Левицька Марія Іванівна - фахівець.
Опубліковано у Лабораторія виробництва молока і яловичини
З 1956 до 1973 рр. лабораторія виробництва молока і яловичини називалася лабораторією скотарства, в якій зокрема працювали кандидати сільськогосподарських наук Піпко Н. Ф., Доброхотова Г. М., Кипаренко М. М.
Під керівництвом Піпко Н. Ф. розроблено методику виведення Львівської групи чорно-рябої худоби та апробовано в умовах Західного регіону, Кипаренка М. М. ‒ методику створення масиву м’ясної худоби. Здобутки останнього лягли в основу створення та апробації волинської м’ясної породи, яка широко розповсюджена в умовах Карпатського регіону.
Продовжити