logoISGKR

 

        Інститут сільського господарства Карпатського регіону

             Національної академії аграрних наук України     

               Новини-RSS                                                                                                                                                    Офіційний вебсайт 

Facebook      Youtube  

Українські аграрії збільшили виробництво сої

У 2018 році в Україні зібрано 4,46 млн т сої, що на 14,4% більше, ніж у 2017 році. Про це повідомляє інформаційний ресурс landlord.ua із посиланням на Держстат України.  
Приріст показника забезпечило збільшення середньої врожайності (2,58 т/га), яка в окремих областях перевищила 3,00 т/га. Українські фермери  збільшують також виробництво органічної сої.
В минулому році збільшилася внутрішня переробка сої, розширився асортимент продукції та кормів, де складовою є дана зернобобова культура.
Послідовна Державна політика підтримки АПК сприяє реалізації проектів із розвитку переробних потужностей в сільській місцевості, що дозволяє створити нові високопродуктивні робочі місця та сформувати нові високоефективні ланцюги створення доданої вартості в галузі.
 
{jcomments off}
 
Інститут сільського господарства Карпатського регіону
Націона́льної акаде́мії агра́рних нау́к України
 вул. Грушевського, 5, с. Оброшине Пустомитівського р-ну Львівської обл., 81115, Україна.
 Тел. +38(032) 239-61-70   Факс +38 (032) 227-97-33   E-mail:  Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам потрібно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.