logoISGKR2

 

        ІНСТИТУТ  СІЛЬСЬКОГО ГОСПОДАРСТВА КАРПАТСЬКОГО РЕГІОНУ 

            НАЦІОНАЛЬНОЇ АКАДЕМІЇ АГРАРНИХ НАУК УКРАЇНИ      

               Новини-RSS                                                                                                                                                    Офіційний вебсайт 

meta       Youtube  

Українські виробники динамічно збільшують експорт цибулі на ринок ЄС

З липня по жовтень 2018 року включно Україна експортувала 12 тис. тонн цибулі,
що у вісім з половиною разів перевищувало обсяг експорту за той же період попереднього
сезону. Це більше, ніж за весь попередній сезон, коли було експортовано близько
11,1 тис. тонн продукції. Про це повідомляє інформаційно-аналітичний ресурс East Fruit.
За цей період виручка від експорту цибулі українськими фермерами досягнула
3,6 млн.дол.США. В кожен з останніх двох місяців Україна стабільно відвантажує на
експорт не менше 3 тис. тонн цибулі, істотно випереджаючи темпи експорту попереднього
сезону.
Відзначимо, що протягом останніх років завдяки державній політиці підтримки,
вітчизняні товаровиробники динамічно збільшують поставки свіжих та заморожених
овочів на ринок ЄС.

{jcomments off}

PrevNext
Інститут сільського господарства Карпатського регіону
Націона́льної акаде́мії агра́рних нау́к України
 вул. Грушевського, 5, с. Оброшине Львівського р-ну Львівської обл., 81115, Україна.
 Тел. +38(032) 239-61-70   Факс +38 (032) 227-97-33   E-mail:  Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.