logoISGKR

 

        Інститут сільського господарства Карпатського регіону

             Національної академії аграрних наук України     

                                                                                                                                                                                            Офіційний веб-сайт 

Молочне скотарство в Україні за останні роки здійснило стрибок в розвитку

За останні 10 років українське молочне скотарство здійснило стрімкий
стрибок у своєму розвитку. Особливо це помітно по змінах, що відбулися
впродовж останніх п’яти років. Про це інформаційному виданню landlord.ua
повідомили в Асоціації виробників молока.
Молочно-товарні ферми взяли курс на інтенсифікацію та укрупнення,
модернізацію та впровадження провідних світових підходів до технологій та
управління молочним скотарством. Великі зміни сталися також в організації
та управлінні виробництвом, а тому на сьогодні сотні ферм користуються
автоматизованими програмами обліку і управління фермою.
Зростає також виробництво окремих видів молокопродуктів.
Так, за підсумками восьми місяців 2018 року виробництво молока та вершків
для дитячого харчування збільшилося на 17,7% порівняно із аналогічним
періодом минулого року. Виробництво плавленого сиру порівняно із
серпнем 2017 року зросло на 7,4%.
Протягом останніх років також реалізуються заходи державної політики
підтримки розвитку галузі, які стимулюють професійні спеціалізовані
господарства модернізувати та будувати нові тваринницькі комплекси,
здійснювати інвестиції в розширення поголів’я та нарощувати
продуктивність.

Поділитися

Інститут сільського господарства Карпатського регіону
Націона́льної акаде́мії агра́рних нау́к України
 вул. Грушевського, 5, с. Оброшине Пустомитівського р-ну Львівської обл., 81115, Україна.
 Тел. +38(032) 239-61-70   Факс +38 (032) 227-97-33   E-mail:  Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам потрібно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.

Для користувачів

Увійдіть або зареєструйтеся