logoISGKR2

 

        ІНСТИТУТ  СІЛЬСЬКОГО ГОСПОДАРСТВА КАРПАТСЬКОГО РЕГІОНУ 

            НАЦІОНАЛЬНОЇ АКАДЕМІЇ АГРАРНИХ НАУК УКРАЇНИ      

               Новини-RSS                                                                                                                                                    Офіційний вебсайт 

meta       Youtube  

Споживання українського меду в Японії збільшується

Україна за чотири роки збільшила експорт меду до Японії в п’ять разів.
При цьому японські компанії продовжують вести переговори щодо збільшення
поставок українського меду. Про це з посиланням на Спілку пасічників України
повідомляє інформаційний ресурс delo.ua.
B 2014 році експорт українського меду в Японію становив 19 тонн, а вже
за підсумками 2017 року досягнув 96 т.
Японія готова купувати українську продукцію дорожче, ніж США або ЄС,
але й вимоги у них набагато жорсткіші, а тому потужності підприємства-
експортера повинні бути сертифіковані за одним з міжнародних стандартів
харчової безпеки.
Смакові переваги японців стосуються споживання виключно рідкого меду,
світлого та прозорого. Популярний в Японії мікс ріпакового і акацієвого меду.
Відзначимо, що збільшення обсягів торгівлі агропродовольчою
продукцією українського виробництва із країнами Азії є одним із позитивних
результатів державної політики сприяння експорту продукції на закордонні
ринки.

{jcomments off}

PrevNext
Інститут сільського господарства Карпатського регіону
Націона́льної акаде́мії агра́рних нау́к України
 вул. Грушевського, 5, с. Оброшине Львівського р-ну Львівської обл., 81115, Україна.
 Тел. +38(032) 239-61-70   Факс +38 (032) 227-97-33   E-mail:  Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.