logoISGKR

 

        Інститут сільського господарства Карпатського регіону

             Національної академії аграрних наук України     

               Новини-RSS                                                                                                                                                    Офіційний веб-сайт 

На Львівщині відкриються нові виробництва харчової продукції

Оптовий ринок «Шувар» у Львові у 2019 році планує запустити на своїй території
проект розвитку повноцінного виробництва. Про це розповів засновник групи компаній
«Шувар» Роман Федишин.
У наступному році «Шувар» виділить під виробництво 1000 кв. м., які будуть
надавати операторам для розвитку малого бізнесу - крафтового виробництва продукції.
Компанія вже провела переговори з виробниками кондитерської та молочної
продукції, а також ковбасних виробів.
Таким чином, в одному місці буде зосереджено виробництво і продаж готової
продукції.
При успішній реалізації проекту на «Шуварі» додастся відразу 8 підприємств, які
зможуть виробляти щодня 1-3 т продукції.
Відзначимо, що розвиток малого бізнесу в агропродовольчому підкомплексі є одним
із пріоритетів національної економічної політики України. Збільшення кількості
виробників крафтової продукції в Україні також свідчить про розвиток внутрішнього
споживчого ринку та підвищення рівня життя громадян протягом останніх років
економічних перетворень.

{jcomments off}

Поділитися

Інститут сільського господарства Карпатського регіону
Націона́льної акаде́мії агра́рних нау́к України
 вул. Грушевського, 5, с. Оброшине Пустомитівського р-ну Львівської обл., 81115, Україна.
 Тел. +38(032) 239-61-70   Факс +38 (032) 227-97-33   E-mail:  Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам потрібно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.