logoISGKR

 

        Інститут сільського господарства Карпатського регіону

             Національної академії аграрних наук України     

               Новини-RSS                                                                                                                                                    Офіційний веб-сайт 

На Львівщині відкриються нові виробництва харчової продукції

Оптовий ринок «Шувар» у Львові у 2019 році планує запустити на своїй території
проект розвитку повноцінного виробництва. Про це розповів засновник групи компаній
«Шувар» Роман Федишин.
У наступному році «Шувар» виділить під виробництво 1000 кв. м., які будуть
надавати операторам для розвитку малого бізнесу - крафтового виробництва продукції.
Компанія вже провела переговори з виробниками кондитерської та молочної
продукції, а також ковбасних виробів.
Таким чином, в одному місці буде зосереджено виробництво і продаж готової
продукції.
При успішній реалізації проекту на «Шуварі» додастся відразу 8 підприємств, які
зможуть виробляти щодня 1-3 т продукції.
Відзначимо, що розвиток малого бізнесу в агропродовольчому підкомплексі є одним
із пріоритетів національної економічної політики України. Збільшення кількості
виробників крафтової продукції в Україні також свідчить про розвиток внутрішнього
споживчого ринку та підвищення рівня життя громадян протягом останніх років
економічних перетворень.

Поділитися

Інститут сільського господарства Карпатського регіону
Націона́льної акаде́мії агра́рних нау́к України
 вул. Грушевського, 5, с. Оброшине Пустомитівського р-ну Львівської обл., 81115, Україна.
 Тел. +38(032) 239-61-70   Факс +38 (032) 227-97-33   E-mail:  Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам потрібно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.

Для користувачів

Увійдіть або зареєструйтеся