logoISGKR

 

        Інститут сільського господарства Карпатського регіону

             Національної академії аграрних наук України     

                                                                                                                                                                                            Офіційний веб-сайт 

Виробництво заморожених частин тушок курей в 2018 році динамічно зростає

Протягом перших семи місяців 2018 року виробництво частин тушок курей, курчат
заморожених в Україні зросло до 138,2 тис. тонн, що в 2,1 раза більше, ніж за аналогічний
період минулого року. Про це повідомляє Державна служба статистики України. 
В липні 2018 року вироблено майже 20 тис. тонн частин тушок курей, курчат
заморожених, що в 2,4 раза більше, ніж у липні минулого року.
Зазначена продукція користується високим попитом на внутрішньому та
зовнішньому ринках, що стимулює інвестиції в розширення виробництва. Відзначимо, що
завдяки правильній державній політиці підтримки розвитку галузевої спеціалізації обсяги
виробництва і поставок продукції птахівництва на зарубіжні ринки динамічно
збільшується.

Поділитися

Інститут сільського господарства Карпатського регіону
Націона́льної акаде́мії агра́рних нау́к України
 вул. Грушевського, 5, с. Оброшине Пустомитівського р-ну Львівської обл., 81115, Україна.
 Тел. +38(032) 239-61-70   Факс +38 (032) 227-97-33   E-mail:  Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам потрібно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.

Для користувачів

Увійдіть або зареєструйтеся