logoISGKR2

 

        ІНСТИТУТ  СІЛЬСЬКОГО ГОСПОДАРСТВА КАРПАТСЬКОГО РЕГІОНУ 

            НАЦІОНАЛЬНОЇ АКАДЕМІЇ АГРАРНИХ НАУК УКРАЇНИ      

               Новини-RSS                                                                                                                                                    Офіційний вебсайт 

meta       Youtube  

В Україні збільшується переробка сої

Аграрії України є важливими виробниками сої на світовому ринку а також продукції
її переробки. За оцінкою інформаційно-аналітичної агенції «АПК-Інформ», прогноз
переробки сої у 2018/19 маркетинговому році становить 1,5 млн тонн, що на 25%
перевищить показник поточного сезону. Таким чином близько 38 % врожаю сої буде
перероблено на вітчизняних підприємствах. Передбачається, що висхідний тренд
переробки сої на вітчизняних виробничих потужностях продовжиться і надалі.
Збільшення капіталовкладень у розвиток переробних потужностей свідчать про
покращення інвестиційного потенціалу України і посилення впевненості інвесторів в
позитивному економічному тренді, який є результатом реалізації економічної політики
Президента Петра Порошенко.

 

{jcomments off}

PrevNext
Інститут сільського господарства Карпатського регіону
Націона́льної акаде́мії агра́рних нау́к України
 вул. Грушевського, 5, с. Оброшине Львівського р-ну Львівської обл., 81115, Україна.
 Тел. +38(032) 239-61-70   Факс +38 (032) 227-97-33   E-mail:  Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.