logoISGKR2

 

        ІНСТИТУТ  СІЛЬСЬКОГО ГОСПОДАРСТВА КАРПАТСЬКОГО РЕГІОНУ 

            НАЦІОНАЛЬНОЇ АКАДЕМІЇ АГРАРНИХ НАУК УКРАЇНИ      

               Новини-RSS                                                                                                                                                    Офіційний вебсайт 

meta       Youtube  

Конкурентоспроможність на ринку ягідних кооперативів підвищується

Виробникам плодово-ягідної продукції вигідно об’єднуватись в
сільськогосподарські обслуговуючі кооперативи (СОК), оскільки тоді вони матимуть
змогу скористатись державною підтримкою та суттєво розвинути свій бізнес, посилюючи
конкурентоспроможність на аграрному ринку. Про це інформує прес-служба
Мінагрополітики України.


Створення сільськогосподарських обслуговуючих кооперативів надасть змогу
виробникам не тільки зберегти урожай та продати його за вигідною ціною, але і
розширити асортимент продукції з доданою вартістю. Державна підтримка селян-
підприємців кількістю 20 членів, які об’єдналися в кооператив, здійснюється через
компенсацію 70% придбаного обладнання.
Відзначимо, що ініційована Президентом України Петром Порошенко політика
підтримки національного виробництва, реалізується з метою підтримки розвитку малих
агроформувань, зокрема сімейних фермерських господарств та селян-підприємців, які
здійснюють виробництво в сільській місцевості.

{jcomments off}

PrevNext
Інститут сільського господарства Карпатського регіону
Націона́льної акаде́мії агра́рних нау́к України
 вул. Грушевського, 5, с. Оброшине Львівського р-ну Львівської обл., 81115, Україна.
 Тел. +38(032) 239-61-70   Факс +38 (032) 227-97-33   E-mail:  Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.