logoISGKR

Офіційний веб-сайт

Інститут сільського господарства

Карпатського регіону НААН

є  головною науково-дослідною установою у Карпатському регіоні з вирішення актуальних питань теорії і практики галузей землеробства, рослинництва, кормовиробництва, тваринництва, наукового вирішення проблем механізації, електрифікації, автоматизації сільськогосподарського виробництва, впровадження у виробництво досягнень науки, техніки, вітчизняного та зарубіжного досвіду сільськогосподарським установам, підприємствам, кооперативам, фермерам, та наукового забезпечення розробки і реалізації зональних та регіональних програм інноваційного розвитку АПК.

19–21 квітня 2018 р. науковці Інституту сільського господарства Карпатського регіону НААН взяли участь у VІІ Ювілейній Міжнародній агропромисловій виставці та форумі щодо розвитку фермерства в Україні «AGROPORT West Lviv-2018», які проходили у Міжнародному аеропорту “Львів” імені Д. Галицького. У межах заходів форуму вчені мали змогу ознайомитися з інформацією про перспективні напрями бізнесу в галузях рослинництва і тваринництва, зокрема ягідництва, птахівництва та органічного сільського господарства.

Наукові праці

t vivcharstvo

Монографії

recultuvaciyaї

Інститут сільського господарства Карпатського регіону
Націона́льної акаде́мії агра́рних нау́к України
 вул. Грушевського, 5, с. Оброшине Пустомитівського р-ну Львівської обл., 81115, Україна.

Для користувачів

Увійдіть або зареєструйтеся