logoISGKR

Офіційний веб-сайт

Інститут сільського господарства

Карпатського регіону НААН

є  головною науково-дослідною установою у Карпатському регіоні з вирішення актуальних питань теорії і практики галузей землеробства, рослинництва, кормовиробництва, тваринництва, наукового вирішення проблем механізації, електрифікації, автоматизації сільськогосподарського виробництва, впровадження у виробництво досягнень науки, техніки, вітчизняного та зарубіжного досвіду сільськогосподарським установам, підприємствам, кооперативам, фермерам, та наукового забезпечення розробки і реалізації зональних та регіональних програм інноваційного розвитку АПК.

Прес-реліз

На запрошення факультету біотехнології і годівлі тварин Західнопоморського технологічного університету (м. Щецин, Польща) з 20.03 до 23.03.2018 р. завідувач лабораторії дрібного тваринництва, доктор біологічних наук, професор Стах Осипович Вовк взяв участь у таких заходах:

• Міжнародна конференція «Стан і перспективи розведення і селекції молочної худоби», де виступив з доповіддю на тему: «Продуктивна і метаболічна дія термічно обробленого соєвого шроту у корів»;
  • засідання Польського паразитологічного товариства, доповідь: «Найбільш поширені паразитологічні захворювання жуйних тварин у Карпатському регіоні України»;
  • засідання Польського зоотехнічного товариства,  доповідь на тему: «Виробництво екологічно чистої продукції тваринництва у Карпатському регіоні України»;
  • засідання редакційної колегії журналу «Acta scientarium polonorum», членом якої він є.

Інститут сільського господарства Карпатського регіону
Націона́льної акаде́мії агра́рних нау́к України
 вул. Грушевського, 5, с. Оброшине Пустомитівського р-ну Львівської обл., 81115, Україна.

Для користувачів

Увійдіть або зареєструйтеся