logoISGKR

Інститут сільського господарства Карпатського регіону

Національної академії аграрних наук України

Новини-RSS                                                                                                                                                    Офіційний веб-сайт

Інститут сільського господарства

Карпатського регіону НААН

є  головною науково-дослідною установою у Карпатському регіоні з вирішення актуальних питань теорії і практики галузей землеробства, рослинництва, кормовиробництва, тваринництва, наукового вирішення проблем механізації, електрифікації, автоматизації сільськогосподарського виробництва, впровадження у виробництво досягнень науки, техніки, вітчизняного та зарубіжного досвіду сільськогосподарським установам, підприємствам, кооперативам, фермерам, та наукового забезпечення розробки і реалізації зональних та регіональних програм інноваційного розвитку АПК.

pr22

На запрошення факультету біотехнології і годівлі тварин Західнопоморського технологічного університету (м. Щецин, Польща) з 4 червня до 9 червня 2018 р. завідувач лабораторії дрібного тваринництва, доктор біологічних наук, професор Стах Осипович Вовк взяв участь у таких заходах:

-  Міжнародна конференція «Біотехнологія – проблеми і виклики», де виступив з доповіддю на тему: «Шляхи підвищення якості компостів»;

- засідання Польського паразитологічного товариства, доповідь: «Найбільш поширені паразитологічні захворювання великої рогатої худоби в Україні»;

- засідання редакційної колегії «Збірника праць Західнопоморського технологічного університету», членом якої він є.

Наукові праці

t vivcharstvo

Монографії

recultuvaciyaї

Інститут сільського господарства Карпатського регіону
Націона́льної акаде́мії агра́рних нау́к України
 вул. Грушевського, 5, с. Оброшине Пустомитівського р-ну Львівської обл., 81115, Україна.

Для користувачів

Увійдіть або зареєструйтеся